2018 рік – Рік охорони культурної спадщини

2018 рік – Рік німецької мови

понедельник, 9 июля 2012 г.

Читальна зала під відкритим небом


                                            Промо-акція 5.07.2012


 
     Продовжуючи  літню акцію  голосових читань  «З книжкою на лавочці»  , 5 липня  наша бібліотека  знову вийшла  на зустріч с користувачами на свіжому повітрі.   Для того щоб  задовольнити  найрізноманітніші  смаки  наших  потенційних користувачів,  ми створили   таку книжкову  виставку, яка увібрала в себе найрізноманітніші види мистецтва, достатню кількість стислих енциклопедичних  знань  та всесвітньовідомих  «невідомих»  фактів!  

Мешканці мікрорайону не проходили повз, не звернувши увагу на книжкову виставку,  деякі  з них одразу ж записалися до  нашої  бібліотеки.

Добро там, де ти!


                  ІІ міжнародний   фестиваль «ДоброТи» 


       28 червня -1 липня  в місті Ржищев в рамках V міжнародного еко-культурного фестивалю - «Трипільське коло. Парад стихій». відбувся  ІІ  міжнародний фестиваль «ДоброТи».             
     На цьому фестивалі ми презентували виставки книг, які несуть добро у всіх його вимірах. Відвідувачі фестивалю активно цікавилися нашими виставками, розглядали книги, запитували нас про  бібліотеку, про наш фонд, яку періодику виписуємо… Завдяки фестивалю ми знайшли нових друзів та партнерів.
На заході можно було подивитись конкурсні соціальні ролики, висловити свою думку про місце доброти в нашому житті. Актори молодіжного театру МОО «Лагода» показали театральну виставу: «Притча о Совести» письменниці Анастасії Нових.
    Всі бажаючі могли прийняти участь в майстер-класах, де власноруч можна було зробити орігамі квітку лотоса, навчитись писати добрими слов’янськими  символами дружби, зробити слов’янську ляльку-мотанку, написати незвичайний лист Любові ієрогліфами та навіть навчитись виконувати східний танець живота...
       Фестиваль «ДоброТИ», на нашу думку, пройшов в добрій, теплій атмосфері. Ми вдячні всім організаторам акції за те, що нас запросили взяти участь в цьому заході. Ми переконані, що добрих людей переважна більшість серед нас, а добра ніколи не буває забагато.
        
                                                                         

воскресенье, 8 июля 2012 г.

Світ книги у світ дитини


                                     Промо-акція 
                                           21.06.2012
  Цього року в школах нашого мікрорайону не було організовано літні табори, тому ми вирішили трошки змінити формат літніх читань і замість вже звичної зустрічі в стінах нашої бібліотеки провести промо-акцію в найближчому парку. Організовуючи цей захід ми переслідували наступні цілі: 
1) залучити  до  бібліотеки  населення  нашого мікрорайону
2) популяризувати друковану книгу
3) покращити позитивний імідж нашої бібліотеки.
        В рамках акції було проведено голосові читання віршів «З книжкою на лавочці», розважальну  вікторину-загадку  «Стежками літературних героїв» та організовано виставку популярних періодичних видань «Візьми з собою в пляжну сумку». Протягом  акції відбувалося постійне розповсюдження рекламної продукції нашої бібліотеки, а також рекомендаційних списків літератури для різних категорій користувачів.
    Всі потенційні майбутні користувачі нашої бібліотеки та всі учасники конкурсних програм заходу отримали від нас невеличкі заохочувальні подарунки та сюрпризи-цукерки з рекламою нашої бібліотеки. Також кожному бажаючому було надано вільну можливість вибрати собі в подарунок книгу за своїм особистим  літературним  смаком. Деякі з мешканців мікрорайону одразу ж записалися до нашої бібліотеки.