2018 рік – Рік охорони культурної спадщини

2018 рік – Рік німецької мови

среда, 18 ноября 2015 г.

"Українська бузина"




Сьогодні,  18 листопада у нашій бібліотеці відбувся цікавий захід літературно- мистецького клубу "Надвечір'я" - "Українська бузина" ( присвячений Міжнародному дню студента). Було зроблено сценки за гуморесками Павла Глазового. Захід пройшов на високому культурному рівні, всі присутні отримали максимум задоволення і безліч позитивних емоцій.

четверг, 5 ноября 2015 г.

«Книги – життя нашого часу»



Не жалій часу на читання, бо його тим обернеш на добрі речі...
Шукай пожитку в книгах і доступишся вічного життя! (В.Шевчук)
   
Шановні користувачі, з нагоди  відзначення Дня української писемності та мови 9 листопада  в  нашій бібліотеці відбудеться День Української Книги  
    

Знайомство з бібліотекою: «Ліки для душі»

 Діти жваво реагували на  розповідь про бібліотеку,ставили цікаві питання про книгу.Насамкінець діти отримали домашнє завдання :   «Розкажіть про сьогоднішню пригоду батькам та проведіть   їм віртуальну екскурсію бібліотекою».

" Осінь, книга, кава, плед..."


                                                             
                                                                    Книжкова виставка

Осень — кофе, вкус корицы,
Сладкий сон, пушистый плед,
Недописанность страницы,
Шоколадно-желтый цвет…
М. Бойкова

Година слави "Вони звеличували Україну" (До Дня Захисника України)






6 жовтня 2015 року в бібліотеці імені Василя Яна Цивільний Корпус «Азов» м. Києва був запрошений на годину слави «Вони звеличували Україну» (до Дня захисника України). Під час даного заходу діти познайомилися з бійцем полку «Азов» Андрощуком Андрієм Миколайовичем та головою навчального відділу ЦК «Азов» Ляшенком Олександром В’ячеславовичем і дізналися про військові будні «азовців». Також активісти Цивільного Корпусу «Азов» м. Києва показали, як надавати першу медичну допомогу та ознайомили школярів із різноманітними типами поранень.  Азовці  навчили дітей, як користуватися жгутом, робити тампонацію та як правильно перев’язувати поранення різних типів складності, накладати шину. Бійці Цивільного Корпусу «Азов» м. Києва розповіли про самооборону та змоделювали для дітей ситуації небезпеки, продемонстрували основи захисту від нападу із холодною зброєю. Учні шкіл слухали розповіді лекторів з великим захопленням. Діти ставили багато питань та запрошували  Азовців   відвідати бібліотеку ще раз. Наприкінці заходу учні та  Азовці  переглянули книжкову виставку «У боротьбі за волю».