2018 рік – Рік охорони культурної спадщини

2018 рік – Рік німецької мови

воскресенье, 8 июля 2012 г.

Світ книги у світ дитини


                                     Промо-акція 
                                           21.06.2012
  Цього року в школах нашого мікрорайону не було організовано літні табори, тому ми вирішили трошки змінити формат літніх читань і замість вже звичної зустрічі в стінах нашої бібліотеки провести промо-акцію в найближчому парку. Організовуючи цей захід ми переслідували наступні цілі: 
1) залучити  до  бібліотеки  населення  нашого мікрорайону
2) популяризувати друковану книгу
3) покращити позитивний імідж нашої бібліотеки.
        В рамках акції було проведено голосові читання віршів «З книжкою на лавочці», розважальну  вікторину-загадку  «Стежками літературних героїв» та організовано виставку популярних періодичних видань «Візьми з собою в пляжну сумку». Протягом  акції відбувалося постійне розповсюдження рекламної продукції нашої бібліотеки, а також рекомендаційних списків літератури для різних категорій користувачів.
    Всі потенційні майбутні користувачі нашої бібліотеки та всі учасники конкурсних програм заходу отримали від нас невеличкі заохочувальні подарунки та сюрпризи-цукерки з рекламою нашої бібліотеки. Також кожному бажаючому було надано вільну можливість вибрати собі в подарунок книгу за своїм особистим  літературним  смаком. Деякі з мешканців мікрорайону одразу ж записалися до нашої бібліотеки.




Комментариев нет:

Отправить комментарий