2018 рік – Рік охорони культурної спадщини

2018 рік – Рік німецької мови

среда, 6 марта 2013 г.

«Жіночий день, жіночий день…»



Милі жінки! Вітаємо з 8 Березня!



Пусть этот светлый день весны,

Который  женским днем зовется,

Несет вам радость и любовь

И доброй сказкой обернется.






 Сьогодні, 6 березня, у нас в бібліотеці  відбулось святкування Жіночого дня, весняного свята – 8 Березня.  На захід ми запросили  членів районної ради ветеранів  Дніпровського району м. Києва «Ленінградська площа», представників громадської організації людей з обмеженими можливостями Дніпровського району  «Милосердя-Інтелект», поетів-аматорів , користувачів бібліотеки.
Свято пройшло в дуже щирій  сердечній  атмосфері. Ліричні вірші, сердечні слова чергувалися з музичними номерами та теплими привітаннями на адресу жінок від чоловічого творчого альянсу поетів, музикантів, ветеранів та всіх, присутніх на заході чоловіків. Жіночий частині аудиторії було вручено невеличкі солодкі сюрпризи від колективу нашої бібліотеки. Всі запрошенні  гості, без жодного сумніву, отримали високий душевний  підйом, який залишився в атмосфері навіть по закінченню свята.


До Жіночого дня співробітники бібліотеки організували  в читальні залі виставку своїх робіт «Розрада для душі» (вишиті хрестом картини) .





А в другій половині дня до нас завітали діти з групи продовженого дня школи №146.  Наша чергова зустріч була присвячена Жіночому дню. Ми з дітьми  склали шану і дяку всім матерям. Бо як вічне життя на Землі, так вічна Мати – символ Добра, Миру, Щастя. Хлопчики та дівчатка з ніжністю розповідали які в них мами, чим вони захоплюються і як вони їх люблять. Потім бібліотекар прочитала дітям уривок «Важлива розмова» із повісті Едмондо де Амічіс «Серце». А наостанок учні із захватом зробили подарунок-листівку, своїм бабусям та мамам у вигляді гілочки сакури, використовуючи пластикову пляшку і краски гуаш. Всі розійшлися задоволеними і щасливими у передчутті свята.
 








Комментариев нет:

Отправить комментарий