2018 рік – Рік охорони культурної спадщини

2018 рік – Рік німецької мови

понедельник, 4 августа 2014 г.

Програма «Літо. Друзі. Я – книга»




Співпраця зі шкільними літніми таборами є однією з незмінних традицій нашої бібліотеки.  Цей рік також не став виключенням. Головна мета цієї програми, що проходить рефреном крізь кожний захід – презентувати  бібліотеку як  сучасний  та модний  центр проведення дозвілля та розваг, корисних для підвищення інтелекту. Який, до того ж, є абсолютно безкоштовним! На практиці показати дітям, що подорожувати світом книги, відкриваючи свій творчий потенціал – набагато  цікавіша  та захоплююча  пригода ніж пасивне безцільне проведення часу за комп’ютером чи телевізором.  




 






















 12 червня 2014 року для дітей 1-2 класів літнього табору СЗШ № 66 був проведений бібліотечний круїз на тему "Казкова Країна Мудрої Книги".Метою проведення цього заходу було ознайомлення дітей 1-2 класів  з бібліотекою, розповідь про історію виникнення книги та залучення підростаючого  покоління до лав читачів нашої біблотеки. Бібліотекарями були використані такі форми роботи як : бібліоподорож,  хвилини радісного читання, конкурс ерудитів, міні-музей, перегляд уривка з мультфільму "Смішарики в бібліотеці".

Діти отримали багато інформації про бібліотеку, книгу, показали свої  знання казок у конкурсі ерудитів, із задоволенням послухали читання віршівз журналу "Малятко"


  16 червня 2014 року для дітей 2-3 класів літнього табору №66 була проведена бібліотечна агітація на тему "Подорож по книжковому лабіринту". Дітям провели екскурсію по бібліотеці, розповіли чим відрізняються абонемент від читального залу, за яким принципом розташовані книги у біблотеці, ознайомлення з алфавітним та систематичними каталогами. Діти брали активну участь у бесіді, ставили питання, відповідали на загадки. Наприкінці заходу діти із захопленням читали журнали та книги з виставки- демонстації "До книги всі шляхи відкриті"    




   

Комментариев нет:

Отправить комментарий